Görkem Emre ÖzBaşarı hikayeleri öğrencileri motive edici faktörlerden biridir. İşte karşımızda çok güzel bir başarı hikayesi.

Hatırlarsınız, 3 Ocak 2008 tarihinden Diyarbakır‘da Final Dershanesi önünde çok haince bir terörist saldırı olmuştu. Altısı öğrenci yedi kişi hayatını kaybetmişti.

İşte bu Final Dershanesi yapılan bu hunharca saldırıya inat, 2008 yılında çok büyük başarılar gösterdi. Toplam 1113 öğrenci üniversiye yerleşti. Bu saldırıda yaralanan ve ÖSS’ye koltuk değnekleri ile giren Görkem Emre Öz, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi‘ni kazandı.

Görkem Emre Öz, saldırıda ağır yaralanmıştı. İki ayağı da kırılmıştı. Şöyle diyor Görkem Emre Öz,

Patlamada ağır yaralandım. 5 ay dershaneye gidemedim. ÖSS’ye 1 ay kala kendimi toparlayabildim. Evde 2 dershane hocamın da desteğiyle kaldığım yerden yeniden derslerime sarıldım. Tabii istediğim gibi çalışamadım ama pes etmedim. Sınav sırasında ayaklarım alçıda olduğu için koltuk değneğiyle sınava girdim ve DEÜ Tıp Fakültesi’ni kazandım. Gazi Üniversitesi’ni okumak istiyordum ama olmadı. Sonuçta hayalim tıp okumaktı, kazandım. Çok mutluyum. Şimdi kas erimesinden dolayı hafif aksıyorum ama o da düzelecek.

Tebrikler Görkem Emre…

Teröristlerin yüzüne şamar vurdu [Samanyolu Haber]


Yoruma kapali...