Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Adayı Seçme Sınavı 24 Şubat 2008 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Elazığ, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon, Van il merkezlerinde yapıldı.

İki ayrı A ve B kitapçık şeklinde, her bir kitapçıkta toplam 140 sorunun sorulduğu sınavda adaylara 140 dakika süre verildi.

[indir] Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Adayı Seçme Sınavı Soru ve Cevapları – 24Subat2008EgiticiBilisimFormator.rar

Eğer sınav sonucu ile ilgili itirazının olur ise, sınav kılavuzunda da belirtildiği gibi aşağıdaki işlemleri takip etmelisiniz.

SINAV İTİRAZLARI

  • Sınav sorularına yapılacak olan itirazlar internetten yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) gün içinde, sonuçlarına itirazlar ise sonuçların ilanından sonra en geç 3(üç) gün içinde dilekçeyle Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne yapılabilecektir.
  • İtirazların incelenmesi için aday T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara Şubesindeki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi’nin 5495218/5001 numaralı hesabına 10 (on) YTL yatırılması gerekmektedir.
  • İtirazların cevaplanmasında Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü genel evrak kayıt tarihi dikkate alınacaktır.
  • Faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
  • Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da çıkarılan, adayların konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır.
  • Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. kimlik numarasıbelirtilmeyen, banka dekontu eklenmemiş, imza ve adresleri olmayan dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Adayı Seçme Sınavı sonuçları 19 Mart 2008 tarihinde açıklanacak.


1 Yorum... “Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Adayı Seçme Sınavı Soru ve Cevapları [MEB]”

  1. MANİ :

    sağolun çok yardımcı oldunz maşallah